Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΛογισμικόTopShopValue-TopShop-TopShopStart

Top Shop

topvalue

 SMALL ERP ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ & ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το « Top Value» ως small ERP, αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει την ψυχή της Ελληνικής οικονομίας δηλ. τις ΜΜΕ (Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις) και ΠΜΕ (Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις).

Η MY SOFTWARE HOUSE A.E.έχοντας εμπεδώσει ότι οι ανάγκες μίας επιχείρησης δεν είναι συνάρτηση του μεγέθους της, καθώς επίσης ότι η σύγχρονη πραγματικότητα απαιτεί από κάθε επιχείρηση να έχει ενταγμένη σε ένα πλήρες ενιαίο μηχανογραφικό σύνολο κάθε δραστηριότητά της, δημιούργησε μια παραθυρική εφαρμογή, με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης, η οποία:

μπορεί να εξελιχθεί ταυτόχρονα με την επιχείρηση,περικλείει κάθε σύγχρονη έννοια και διαχειριστική δυνατότητα που θα διευκολύνει την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης,έχει υψηλότατο συντελεστή σε επίπεδο κόστους / οφέλους.

 

 topshop

 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Η MY SOFTWARE HOYSE A.E έχοντας ως στόχο να βρίσκεται πάντα στην κορυφή των τεχνολογικών εξελίξεων εντόπισε μία σημαντική ανάγκη της αγοράς που αφορά στη συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων.
 
Λαμβάνοντας υπόψη το ανταγωνιστικό περιβάλλον δραστηριοποίησης, τις πιέσεις μείωσης των ποσοστών κέρδους που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εμπορικές επιχειρήσεις, το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των επιχειρήσεων που καθιστά τον πλεονάζοντα χρόνο ανύπαρκτο και την ανάγκη για χρήση σύγχρονων τεχνολογιών ως απαραίτητων εργαλείων άντλησης πληροφοριών και διαχείρισης ανέπτυξε το TopShop, το απόλυτο πληροφορικό σύστημα Εντατικής Λιανικής.

Η τεχνολογία στην οποία έχει αναπτυχθεί η εφαρμογή, της προσδίδει ευελιξία, αμεσότητα, λειτουργικότητα και δίνει αμέσως τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στην επιχείρηση που την επιλέγει, είτε πρόκειται για κατάστημα του ενός υπαλλήλου είτε για επιχείρηση με πλήθος υποκαταστημάτων και σημείων πώλησης.

 

topshopstart

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση η άντληση πληροφορίας και η χρήση ενός μηχανογραφικού συστήματος αποτελούν ταυτόχρονα η πρώτη σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της επιχείρησης, αλλά και ταυτόχρονα η δεύτερη σημαντικό πονοκέφαλο.

Ο επιχειρηματίας συχνά διστάζει να προχωρήσει στην εγκατάσταση ενός προγράμματος που θα μηχανογραφήσει την επιχείρησή του γιατί σκέφτεται την πολυπλοκότητα που θα αντιμετωπίσει και τον επιπλέον χρόνο διαχείρισής του που θα χρειαστεί.

Ακριβώς αυτή την ανάγκη ήρθε να λύσει το TOP SHOP START που ανέπτυξε η My Software House Α.Ε.

Με εξαιρετική εμπειρία στις εφαρμογές Εντατικής Λιανικής, η MY SOFTWARE HOUSE Α.Ε. σχεδίασε ακριβώς για τις Μ.Μ.Ε το TOP SHOP BASIC. Με σύγχρονη τεχνολογία και εξελιγμένες δυνατότητες επέκτασης, αλλά ταυτόχρονα άμεσο, ευέλικτο, οικονομικό, φιλικό στη χρήση.
Έτσι ΜΕ ΜΙΑ (1) ΚΙΝΗΣΗ ο επιχειρηματίας έχει την απόλυτη μηχανογραφική λύση για την επιχείρησή του.

Επικοινωνία

con tel:   2310 920986

con fax:   2310 948497

con mobile:   6947 185600

emailButton: Email

ΑΦΜ 036349430

ΓΕΜΗ  057665004000

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Go to top