Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΛογισμικόSoftone ERP

Softone 100 - ERP

softone-erp-greece

Tο Soft1 είναι ένα σύγχρονο  πρωτοποριακό σύστημα business software με τεχνολογία αιχμής, που έχει αναπτυχθεί από μία από τις καλύτερες ομάδες ειδικών της χώρας.


Soft1 Ενδεικτικές γενικές δυνατότητες & χαρακτηριστικά

Παρουσιάζει καινοτομίες παντού: από τη σχεδίαση και την υποστήριξη, μέχρι τους τίτλους ενοτήτων και το interface και από την ταχύτητα λειτουργίας του μέχρι την αξιοποίηση του Internet.
Λειτουργεί σαν ολοκληρωμένο ready-to-run πληροφοριακό σύστημα, επιταχύνοντας σημαντικά την έναρξη λειτουργίας.
Λειτουργεί σαν ανοικτή business πλατφόρμα. Επιδέχεται τροποποιήσεις [customizations] και μεταμορφώνεται σε μια «αποκλειστική» λύση.
Προσφέρει έναν πλήρη κατάλογο επιλέξιμων ενοτήτων και η εξελιγμένη σχεδίαση του κάνει όλες αυτές τις ενότητες να μπορούν να λειτουργούν σε οποιοδήποτε συνδυασμό ή/και αυτοτελώς.
Προσφέρει τεράστια δυνατότητα παραμετροποιήσεων, ενώ οι αναγκαίες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει (παραστατικά, οργανωτικοί πίνακες, κλπ.) είναι απλούστερες ενός μικρού DOS προγράμματος λιανικής.
Ενσωματώνει ένα υπερμοντέλο πρότυπης παραμετροποίησης αλλά ταυτόχρονα μπορεί να μεταφέρει άμεσα, με χρήση έτοιμων εργαλείων, αυτούσια τα δεδομένα από τα συνηθέστερα παλαιά εμπορολογιστικά προγράμματα (με την παραμετροποίησή τους) ακόμα και στο μέσον της οικονομικής χρήσης.


Ο χρόνος εκπαίδευσης χειρισμού και πλοήγησης δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά της ώρας, αλλά ο χειριστής παράγει 250% περισσότερη εργασία σε ίσο χρόνο ή ίση εργασία σε 60%μικρότερο χρόνο, σε σχέση με οποιοδήποτε ανταγωνιστικό σύστημα.

Ρύθμιση πληκτρολογίου, διαμόρφωση μενού, οθονών και ευρετηρίων στις απαιτήσεις του χειριστή, βοηθητικά right click μενού εργασιών, χρονοπρογραμματισμός, χρήση προτύπων, hyperlinks, Favorites, μεταβολές επί ευρετηρίων, προ-ρυθμισμένοι αυτόματοι μετασχηματισμοί, αυτόματη συμπλήρωση στοιχείων από προηγούμενη εγγραφή, copy - paste από Excel, χρήση calculator & spreadsheets σε όλα τα πεδία, χρήση buffers και αντιγραφή από buffer, κλπ.

Μπορεί να λειτουργήσει με Oracle ή SQL Server ή 10g XE ή SQL 2005 Express (και με όλες ταυτόχρονα!). Είναι ανεξάρτητο από τη σχεσιακή βάση δεδομένων. Εκμεταλλεύεται άριστα τις δυνατότητες των βάσεων Oracle, SQL Server, 10g XEκαι SQL 2005 Express, εξασφαλίζοντας ταχύτατη επικοινωνία.

Η διαδικασία εγκατάστασης ή αναβάθμισης του συστήματος επιτυγχάνεται με ένα απλό paste από memory stick ή ένα LiveUpdate από το Internet.

Η τεχνολογία και οι διαδικασίες data security εφαρμόζονται από τον κορυφαίο πολυεθνικό όμιλο υπηρεσιών ασφαλείας στην Ευρώπη αλλά με την κατάλληλη εξουσιοδότηση μπορεί να παρασχεθεί διαβαθμισμένη πρόσβαση από οποιοδήποτε μέρος της γης μέσω Internet.

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά από Έλληνες επιστήμονες αλλά είναι εγκατεστημένο σε όλη την Ανατολική Ευρώπη και Μεσόγειο (multilingual & localized).

Από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του καταργεί πλήθος «δορυφορικών» και «περιφερειακών» εφαρμογών, που λειτουργούσαν με τα παλιά συστήματα. Ταυτόχρονα, προσφέρει απρόσκοπτη διαδραστικότητα με εφαρμογές τρίτων - ιδιαίτερα με Microsoft Applications (Word, Excel, Outlook και Project) αλλά και με Reporting/OLAP/Business Intelligence Tools.

Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα στην οικογένεια της Soft1 είναι και η απόκτηση των προγραμμάτων της επί ενοικίαση.

Καλέστε μας για μία καταγραφή & ανάλυση των αναγκών σας και κατόπιν παρουσίαση των τμημάτων του προγράμματος που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

 

Επικοινωνία

con tel:   2310 920986

con fax:   2310 948497

con mobile:   6947 185600

emailButton: Email

ΑΦΜ 036349430

ΓΕΜΗ  057665004000

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Go to top