Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΗ εταιρία μας

Λίγα λόγια για την CTS

Η εταιρία μας είναι προσωπικού χαρακτήρα και δημιουργήθηκε το 1992 από τον Στεφανίδη Δημήτρη που είναι και ο υπεύθυνος οργάνωσης της εταιρίας, έχουμε έδρα την Θεσσαλονίκη, στην οδό Μαντινείας 35 στην Ανάληψη.

Αντικείμενο για την CTS Computer Technical Support είναι η παροχή υπηρεσίας σε μηχανογραφημένες επιχειρήσεις, η εμπορία ηλεκτρονικών υπολογιστών, εμπορικών και λογιστικών προγραμμάτων,  ταμειακών συστημάτων, περιφερειακών συστημάτων και αναλώσιμων. Το τεχνικό τμήμα αναλαμβάνει εγκαταστάσεις & επισκευές σε προγράμματα, ταμειακά συστήματα, υπολογιστές και περιφερειακά, επίσης στήσιμο και συντήρηση δικτύων, και τέλος παρέχει και υπηρεσίες internet.

Το προσωπικό της  CTS Computer Technical Support με μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία και υψηλό επίπεδο γνώσεων, απαρτίζετε από τρία άτομα στο τεχνικό – επισκευαστικό τμήμα, ένα άτομο στο τμήμα πωλήσεων και ένα εξωτερικό συνεργάτη, στον τομέα επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών. Επίσης έχει συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες για την φιλοξενία και κατασκευή ιστοσελίδων. Μια σωστά καταρτισμένη και δημιουργική ομάδα που μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις της είναι ικανή να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις.
Ο στόχος της εταιρίας μας στη προσπάθειά μας για ανάπτυξη σε ένα γοργά μεταβαλλόμενο περιβάλλον, είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Αυτό σημαίνει για μας εστίαση της προσοχής μας στον πελάτη.
Επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310948497 και 6947185600.

Συνεργάτες μας είναι μεγάλες εταιρίες καταξιωμένες στον χώρο τόσο στην κατασκευή λογισμικού, εμπορικών και λογιστικών προγραμμάτων, όσο και εμπορία και διακίνηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Ενδεικτικά αναφέρουμε συνεργασίες με εταιρίες παραγωγής λογισμικού με τις οποίες έχουμε επίσημη συνεργασία:


Προμηθευτές μας είναι αξιόπιστες εταιρίες και διανομείς επώνυμων κατασκευαστών και brand names.
Έτσι εξασφαλίζουμε την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και παρέχουμε τις απαιτούμενες εγγυήσεις.
Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε:

 

Πελάτες μας θα βρείτε σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς, όπως εμπόριο, υπηρεσίες, βιοτεχνίες κ.α.
Τους παρέχουμε υπηρεσίες, τεχνική υποστήριξη, εξοπλισμό, αναλώσιμα, φορολογικούς μηχανισμούς, εφαρμογές internet κ.α.

Η εταιρία μας είναι ο συνεργάτης - σύμβουλος κάθε επιχείρησης σε θέματα μηχανοργάνωσης με γνώμονα πάντα την απόλυτη κάλυψη των αναγκών της και των απαιτήσεων της καθημερινότητας, για να μπορεί αντεπεξέλθει αναπόσπαστη στο έργο της.

Με τη πλειοψηφία των πελατών μας έχουμε συνάψει συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης με βάση το οποίο απολαμβάνουν προνομιακές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση, είτε με την παρουσία μας στον χώρο τους, είτε με απομακρυσμένη βοήθεια μέσω internet

Επικοινωνία

con tel:   2310 920986

con fax:   2310 948497

con mobile:   6947 185600

emailButton: Email

ΑΦΜ 036349430

ΓΕΜΗ  057665004000

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Go to top