Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΛογισμικόPanda Netbook

Panda Antivirus for netbooks

Panda Antivirus for netbooks

Περιηγηθείτε, αναζητήστε, στείλτε η-μηνύματα ή συνομιλήστε με το netbook, το mini laptop και το υπερ-φορητό σας με το κεφάλι σας απόλυτα ήσυχο, χάρη στην υπερ-ελαφριά προστασία μας.To Panda Antivirus for Netbooks είναι οικονομικό, εύκολο στην εγκατάσταση, εξαιρετικά ελαφρύ στην κατανάλωση πόρων και έχει δοκιμαστεί στις πιο συνηθισμένες διατάξεις netbook. Η ανίχνευση έχει αυξηθεί χάρη στην βελτιωμένη Συλλογική Νοημοσύνη (Collective Intelligence) και τις νέες τεχνολογίες Panda. Συμβατό με Windows 7.

Minibox PNT10-GC W7

Μηχανισμός προστασίας Anti-Malware

Ανιχνεύει και εξαλείφει αυτόματα ιούς, spyware, δούρειους ίππους, rootkit, bot και άλλα κακόβουλο λογισμικό, προτού αυτό μολύνει τον υπολογιστή σας.

ΝΕΟ! Panda USB Vaccine για την προστασία των οδηγών USB από μόλυνση.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! 80% χαμηλότερη κατανάλωση μνήμης.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Έλεγχος αρχείων σε πραγματικό χρόνο και/ή κατ'απαίτηση του χρήστη.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Έλεγχος όλων των εισερχομένων email, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Έλεγχος της διαδικτυακής κίνησης, ανεξάρτητα από τον τύπο του πλοηγού που χρησιμοποιείτε για την περιήγησή σας στο Internet.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Έλεγχος υπηρεσιών ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως MSN Messenger, Windows Live Messenger, Yahoo Messenger και της κυκλοφορίας AOL.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Καταργεί όλα τα ίχνη των υπολειμμάτων που έχουν αφήσει τα spyware στον Η/Υ σας.

 

Προηγμένη προληπτική προστασία

Οι τεχνολογίες της Panda Security που έχουν ευρέως αναγνωριστεί ως οι πιο αποτελεσματικές, ενάντια στους πιο πρόσφατους και άγνωστους τύπους κακόβουλου λογισμικού.

NEO! Νέες τεχνολογίες ανίχνευσης που περιλαμβάνουν γενικό αρχείο υπογραφών και έλεγχο heuristic από το cloud.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Ο μηχανισμός Genetic Heuristic συνδυάζει προηγμένους αλγορίθμους για την ανίχνευση των νέων και επικίνδυνων παραλλαγών κακόβουλου λογισμικού.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Οι τεχνολογίες TruPrevent Technologies 2.0 αναλύουν σιωπηλά την συμπεριφορά των προγραμμάτων, εμποδίζοντας εκείνα τα οποία επιχειρούν να βλάψουν τον Η/Υ σας. Αποτελούν την τελευταία λέξη στην άμυνα του υπολογιστή σας, εμποδίζοντας τις στοχευόμενες επιθέσεις που ενεργοποιούνται βάσει ημερομηνίας και εξαλείφοντας οποιαδήποτε κακόβουλη δραστηριότητα που μπόρεσε να αποφύγει τα παραδοσιακά συστήματα προστασίας.

Προσωπικό Firewall

Σας προστατεύει από worms και επιθέσεις hacker.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Η έξυπνη αυτόματη ρύθμιση των παραμέτρων ,επιτρέπει παράλληλα , την εκτέλεση των ακίνδυνων προγραμμάτων στον Η/Υ σας και την παρεμπόδιση της εκτέλεσης των κακόβουλων.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Θωρακίζει τον Η/Υ σας από τους hackers του διαδικτύου.
Η παρακολούθηση Wi-Fi προστατεύει το ασύρματο δίκτυό σας από εισβολείς.
Η πρόληψη παρείσφρυσης αποτρέπει γνωστές και άγνωστες επιθέσεις από hacker, καθώς και τις απειλές εκείνες που εισβάλουν στον Η/Υ σας εκμεταλλευόμενες τα τρωτά σημεία του λειτουργικού.

Προστασία από κλοπή ταυτότητας
Τεχνολογία Anti-Rootkit

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Ανιχνεύει και απομακρύνει τα rootkit τα οποία έχουν αθόρυβα εγκατασταθεί από κακόβουλο λογισμικό ή hacker στον Η/Υ σας, αποφεύγοντας την ανίχνευσή τους από τα παραδοσιακά προϊόντα antivirus.
Φίλτρο κατά της ηλεκτρονικής απάτης

Αναγνωρίζει τα email δόλιου περιεχομένου και σας προστατεύει από τις ηλεκτρονικές απάτες όταν πραγματοποιείτε online αγορές, τραπεζικές συναλλαγές ή πληρωμή λογαριασμών.
Μηχανισμός προστασίας τραπεζικών συναλλαγών από δούρειους ίππους

Ανιχνεύει το επικίνδυνο κακόβουλο λογισμικό της κλοπής ταυτότητας, το οποίο χρησιμοποιούν οι απατεώνες του διαδικτύου, για να κλέψουν κωδικούς τραπεζικών συναλλαγών. Εξειδικευμένες τεχνικές ανίχνευσης heuristics εξασφαλίζουν την μέγιστη προστασία στις online συναλλαγές σας. NEO!

Επικοινωνία

con tel:   2310 920986

con fax:   2310 948497

con mobile:   6947 185600

emailButton: Email

ΑΦΜ 036349430

ΓΕΜΗ  057665004000

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Go to top