Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΥλικόΕκτυπωτές

Kyocera

kyocera

Η Kyocera Mita είναι μια εταιρεία που στόχος της είναι πάντα να προσφέρει στους πελάτες της πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις για τα δεδομένα τους. Η ιστορία έδειξε ότι όχι μόνο τα καταφέρνει σε αυτό τον τομέα αλλά φροντίζει παράλληλα και το τόσο βεβαρημένο περιβάλλον μας. Από τον Ιανουάριο του 2000, η Mita Industrial Co. Ltd. αποτελεί και επισήμως 100% θυγατρική επιχείρηση της Kyocera Group και λειτουργεί κάτω από την επωνυμία Kyocera Mita Corporation.

Η ολοκληρωτική αλλαγή της δομής της εταιρείας και η πλήρη ενσωμάτωση των δύο εταιρειών επήλθε την 1η Απριλίου 2002. Το κομμάτι των εκτυπωτών, τμήμα έως τότε της Kyocera Corporation, ενσωματώνεται πλέον στην νέα εταιρεία Kyocera Mita Corporation. Η Kyocera επιδιώκει και το καταφέρνει εδώ και χρόνια να συνδυάζει άψογα στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που δημιουργεί, την πρωτοπορία, με την τεχνολογία, την οικονομία και μάλιστα στην οικολογική τους διάσταση. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, δεν περιορίζεται μόνο στις συσκευές εκτύπωσης, αλλά επεκτείνεται και σε δικτυακές λύσεις για το document management γενικότερα.

Ecosys: συνδυάζοντας την οικολογία με την οικονομία.

Η Kyocera Mita είναι μια εταιρεία που εμπράκτως αποδεικνύει εδώ και χρόνια τον σεβασμό της στο περιβάλλον. Στις συσκευές γραφείου που κατασκευάζει, εφαρμόζει την τεχνολογία Ecosys που θέτει νέα αυστηρά στάνταρ στις συσκευές. Η εν λόγω τεχνολογία έχει ως στόχο να προστατέψει το περιβάλλον, μειώνοντας τα απόβλητα, δημιουργώντας συσκευές από ανακυκλώσιμα υλικά. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου τα προϊόντα της Kyocera Mita έχουν βραβευτεί με διεθνείς τίτλους για τον οικολογικό τους χαρακτήρα.

Οι συσκευές που ενσωματώνουν την τεχνολογία ECOSYS, συνδυάζουν τόσο οικονομικό, όσο και οικολογικό χαρακτήρα. Με τη βοήθεια μάλιστα της τεχνολογίας ECOSYS, το μόνο ουσιαστικά αναλώσιμο στον εκτυπωτή, είναι το toner, αφού η ειδική σχεδίαση των drum, developer και του «φούρνου» εκτύπωσης, τους επιτρέπει να λειτουργούν για περισσότερες από 200.000 σελίδες εκτύπωσης. Έτσι, το μόνο αναλώσιμο που θα χρειαστεί να αντικαταστήσει ο χρήστης είναι το toner, το οποίο είναι επίσης σχεδιασμένο, παρέχοντας μεγάλή αυτονομία σελίδων. Με αυτόν τον τρόπο, οι συσκευές που βασίζονται στο ECOSYS αποτελούν την πλέον οικονομική λύση, ιδιαίτερα όσον αφορά το κόστος εκτύπωσης κα χρήσης.

Επικοινωνία

con tel:   2310 920986

con fax:   2310 948497

con mobile:   6947 185600

emailButton: Email

ΑΦΜ 036349430

ΓΕΜΗ  057665004000

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Go to top