0
OnLine Data & MyData
Digital Transformation
CORE
Business Management Suite

Shipping Agency & Ocean Freight Forwarding
Maritime Mobile & Web Portal Suite

previous arrow
next arrow
 

Οι πελάτες μας

Είπαν για εμάς...

Σε μια αγορά όπως αυτή της εφοδιαστικής αλυσίδας με πολύπλοκες και απαιτητικές διαδικασίες μια επιχείρηση δεν είναι εφικτό να λειτουργήσει χωρίς την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου λογισμικού. Στην GR SAMSON κάνοντας χρήση του ERP λογισμικού της ONLINE DATA έχουμε καταφέρει να διαχειριζόμαστε όλες τις λειτουργίες μας βελτιώνοντας παράλληλά τον συντονισμό όλων των διαδικασιών μας, καθώς ενημερωνόμαστε συνεχώς σε πραγματικό χρόνο με όλες τις πολύτιμες πληροφορίες που απαιτούνται για την ενίσχυση των επιχειρηματικών μας αποφάσεων. ‘’Εξαιρετικοί συνεργάτες για πάνω από 20 χρόνια! Άψογο αποτέλεσμα!

Γιώργος Κοκκαλιάς CEO

Συνεργαζόμαστε με την ONLINE DATA για πάνω από 30 χρόνια. Το πακέτο λύσεων ΙΤ που χρησιμοποιούμε, μας έχει εξασφαλίσει σημαντικά πλεονεκτήματα αναφορικά με την ταχύτητα της εκτέλεσης των παραγγελιών που συνοδεύεται από ελαχιστοποίηση των λαθών, την αύξηση της ακρίβειας των αποθεμάτων και την πληρότητα του φάσματος των διαθέσιμων αναφορών. Η διαρκής εξέλιξη του λογισμικού και η προσέγγιση win-win στην υποστήριξη και την κάλυψη πρόσθετων αναγκών , αποτελούν τους βασικότερους παράγοντες που οδήγησαν σε μια μακροχρόνια και αμοιβαία επιτυχημένη συνεργασία.

Αλέξανδρος Παγουλάτος CEO

Ο κλάδος της εφοδιαστικής καθορίζεται από έναν βασικό παράγοντα, αυτόν της συνέργειας. Εταιρίες, προϊόντα, αποθήκες, φορτηγά και άνθρωποι, εμπλέκονται αρμονικά για την επίτευξη ενός στόχου, την ομαλή ροή ενός προϊόντος στον καταναλωτή. Όλους τους εμπλεκόμενους τους ενώνει μια δύναμη. Η τεχνολογία της πληροφορικής. Η Online data είναι ο καθοριστικός σύνδεσμος αλλά και βασικός συνεργάτης σε αυτόν τον τομέα. Είναι οι άνθρωποι που σου λύνουν προβλήματα και αποσκοπούν σε μία win-win συνεργασία. Είναι ο λαγός που τραβήξαμε μέσα από το καπέλο της τεχνολογίας.

Φαίδων Ξάνθης CEO

Με έτος ίδρυσης το 1997 αποτελούμε μια από τις πλέον σημαντικές σε εμπειρία εταιρείες στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Από το 1997 έχουμε εμπιστευθεί την OnLine Data, για τις υποδομές των πληροφοριακών συστημάτων μας. Η μακρόχρονη συνεργασία μας στηρίζεται στην αποτελεσματικότητα, την τεχνογνωσία, την υπευθυνότητα και την αφοσίωση της OnLine Data. Για εμάς στην Link Logistics η OnLine Data δεν είναι απλά ένας ακόμα συνεργάτης.

Κώστας Ζαφείρης CEO

Η συνεργασία με την Online Data, είναι καθοριστική στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μεταφοράς και διανομών που προσφέρει η εταιρία μας. Η χρήση του συστήματος METAFOREFS TMS σε συνδυασμό με τη λύση Web Portal και DELIVERIT POD, έδωσαν στη ΜΕΤ-ΜΠΑ Α.Ε. το κατάλληλο επιχειρηματικό πλεονέκτημα ώστε να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει ενώ παράλληλα βοήθησε στην μεγαλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας.

Γιώργος Μπαμπαλής CEO

Εμπιστοσύνη, δυναμική υποστήριξη και άψογη συνεργασία, είναι οι λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν την σχεδόν 30 ετών συνεργασία μας με την OnLine Data. Με γνώμονα την ανάπτυξη και την εξέλιξη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, η OnLine Data είναι πάντα έτοιμη στις νέες προκλήσεις της αγοράς και στις απαιτήσεις των συνεργατών / πελατών της, υλοποιώντας κάθε έργο μας με επιτυχία. Κοινός σκοπός η συνεχής βελτίωση και αυτοματοποίηση των υπηρεσιών μας.

Δημήτρης Οικονόμου CEO

Συνεργαζόμαστε με την OnLine Data από το 1989, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Μας δίνουν αίσθηση ασφάλειας, παρεμβαίνουν άμεσα με λύσεις και ιδέες για απόλυτη και ποιοτική λειτουργικότητα

Νίκος Κουμρόγλου CEO & Founder

Η Eurologic Transports S.A. ξεκίνησε τη συνεργασία της με την ONLINE DATA το 2013. Το πρόγραμμα «ΣΤΟΛΟΣ» αποτελεί βασικό εργαλείο της δουλειάς μου και κύριο δομικό στοιχείο της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρείας μας. Συγκεκριμένα, ο «ΣΤΟΛΟΣ» βοήθησε καίρια στους παρακάτω τομείς: Συντήρηση, Έλεγχος και υποστήριξη, Management Διανομών, Προμήθειες, Κοστολόγηση. Η τεχνική υποστήριξη της ONLINE DATA είναι συνεχής και άμεση σε οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσουμε κατά τη χρήση του προγράμματος και αυτό υποδηλώνει, μαζί με την άρτια εκπαίδευση που παρασχέθηκε στη Eurologic κατά την εγκατάσταση του, την καταλληλότητα και τον επαγγελματισμό που διέπει την ONLINE DATA στον τομέα της.

Κατερίνα Λουκά Security and Quality Supply Chain Coordinator

Μια μακροχρόνια συνεργασία, μία παράλληλη πορεία ανάπτυξης! Αξιέπαινο και διόλου ελάσσονος σημασίας, το γεγονός ότι μία ελληνική ιδίων κεφαλαίων επιχείρηση συνεχώς εξελίσσεται. Η εταιρία απαρτίζεται από ανθρώπους που γνωρίζουν την αγορά, τη μεταφορά και την εφοδιαστική αλυσίδα. Τι πιο σημαντικό από την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής στον κλάδο από ανθρώπους που γνωρίζουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του! Μία ολοκληρωμένη σουίτα λογισμικού που καλύπτει τις απαιτήσεις του κλάδου μας.

Γλυκερία Ηλιάδη BoD

Η Online Data είναι παλαιός και πολύτιμος συνεργάτης της εταιρείας Speedair ως προμηθευτής του συνόλου των μηχανογραφικών συστημάτων μας. Να σημειωθεί ότι δραστηριοποιούμεθα παράλληλα στον τομέα της διεθνούς διαμεταφοράς εμπορευμάτων, στα logistics, αλλά και στις αποστολές express έχοντας πολλά υποκαταστήματα πανελλαδικά και οχήματα διανομής. Ο Απόλλων, ο Παρμενίων και το Courier είναι τα απαραίτητα εργαλεία μας μέσα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο των εταιρειών που υπηρετούν την εφοδιαστική αλυσίδα. Εύχομαι πάντοτε στην ομάδα της Online Data να διατηρήσει την φρεσκάδα στην πρωτοπορία, την συνέπεια και στην συνεργασία.

Γιώργος Γαβριηλίδης CEO
0
Χρόνια εμπειρίας
0
Ικανοποιημένοι πελάτες
0
Χρήστες
0
Χώρες

Βραβεύσεις

e-goverment 2019 forum awards
Βραβείο Θαλής ο Μιλήσιος
supply chain awards 2018 golden award
Βραβεία Βιώσιμης Καινοτόμου & Υπεύθηνης επιχειρηματικότητας
Made in Greece 2019 silver award
transpoty & logistics awards
made in greece 2017 awards
made in greece 2015 awards
transport & logistics awards 2014

Memberships & Certifications

ΣΕΒ
ΣΕΠΕ
ΣΒΑΠ
Maritime Hellas
ISO 27001
ISO 9001
IQNet Certified Management System